evenimente culturale

Iubitorii tenisului au luat cu asalt Libraria Carturesti Carusel , luni 12 decembrie, pentru a fi aproape de sportivul roman Horia Tecau la prima sa lansare de carte .”Viaţa în ritm de tenis” reprezinta un indemn a lui Horia Tecău pentru cei mici sa aleaga un stil de viata sanatos prin practicarea unui sport.Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat, Mihai Covaliu – presedinte COSR, Andreea Marin, Florin Segărceanu ,George Cosac-presedinte FRT,tenismenii Marius Copil si Victor Crivoi, Virgil Stanescu-președintele clubului Steaua CSM EximBank, gimnastul Marian Dragulescu si multi alti prieteni. Photo by: Ana-Maria Butnaru
Multumim , Horia Tecau !

Libraria Humanitas de la Cismigiu a fost gazda unui lansari de carte extrem de importanta pentru cei care pretuiesc gimnastica si mai ales pentru cei care o iubesc pe Nadia Comaneci.”De la Nadia până azi: apariția și dispariția zecelui perfect în gimnastică” este titlul cartii propus de scriitoarea si jurnalista newyorkeza Dvora Meyers, carte oferita cu ocazia celebrarii trecerii celor 40 de ani de la primul 10 din gimnastica.Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat Andreea Răducan, campioană olimpică și mondială la gimnastică si Gabriela Szabo , campioana olimpica si mondiala la 5000 de m.

 foto – video by ana maria butnaru

 Libraria Syntagma a organizat marti, 19 iulie 2016, incepand cu ora 19.00, lansarea cartilor “Bai asta e parerea mea” si “Margareta si Ramir”, autor Ramona Alina Jacota.

Despre aceste doua carti Ramona ne povesteste:

“Totusi e placut sa inveti. E placut sa experimentezi, ca abia atunci cred ca inveti, cand pui teoria in practica. Cunoasterea nu se aplica singura. Ce bine ar fi. Tot ceea ce detinem ca iinformatie = cunostinte, prin experimentare devine cunoastere.

Si la fel de placut este si pentru cei care pur si simplu nu vor sa deschida o carte. Nu vor gandurile altora .

Orice cale ai alege, aceea este calea perfecta pentru tine si nimeni, absolut nimeni nu iti poate spune ce cale sa alegi. – Extras din cartea “Bai, asta e parerea mea/Curajul de a fi tu insuti”

Margareta si Ramir

Aceasta poveste este o poveste a acestor timpuri.

Ea a aparut, prin Gratie si Voie Divina , in Ordine Divina….

Sunt Bucurie …

Este povestea celor care simt, cred si traiesc realitatea ca TRECUT=PREZENT=VIITOR.

A venit timpul sa ne regasim in toate Universurile paralele in care ne manifestam si sa traim constient in toate dimensiunile in care fiintam.

Este pentru cei ce sunt sau sunt pregatiti sa fie.

Pentru cei ce simt, cred si traiesc ca schimbarea constienta de ACUM si AICI vine cu schimbari in toate dimensiunile, Universurile paralele si liniile de timp, vindecand si armonizand fiinta in starea de fiintare.”

Va multumim ca ati venit cu drag, sa ne fiti alaturi.