Archive for the ‘D.0. PUBLICITATE-ANUNTURI DIVERSE’ Category

3
Sep

DUPA 40 DE ANI

Posted By antoniu in D.0. PUBLICITATE-ANUNTURI DIVERSE

21
Jul

RAMONA ALINA JACOTA - scriitor [Consilier in dezvoltare personala Practician Vindecare Reconectiva si Reconectare ]

Posted By antoniu in D.0. PUBLICITATE-ANUNTURI DIVERSE


Dragii nostri,
marti 9 august 2016 , incepand cu ora 19:00a avut loc un eveniment, intr-un cadru placut pentru rasfatul sufletul…prezentarea proiectului de cursuri nonconventionale by prof. antoniu viorel butnaru

publicitate.jpg

12.jpg22.jpg32.jpg

Dragii nostri,

marti 26 Iulie 2016 , incepand cu ora 19:00a avut loc un eveniment, intr-un cadru placut pentru rasfatul sufletul, o meditatie Raja Yoga alaturi de invitatul nostru, Alexandru Matei.

Tema intalnirii
Ce este Raja Yoga?
Cine sunt Brahma Kumaris?
Putem afla o noua perspectiva asupra lumii in care traim.Totodata veti descoperi o metoda prin care experimentati o minte clara si o inima fericita.

In cadrul evenimentului veti afla informatii minunate si importante despre cartea “MA SIMT MINUNAT/Cum sa iti schimbi viata in bine” ascrisa de Dadi Janki.

Aceasta carte este un adevarat ghid, manual pe care il putem folosi in fiecare zi si are la baza o experienta de decenii de studiu si experiente spirituale.
Autoarea include descrieri bogate ale unor subiecte controverstae pe care le putem intalni in calatoria noastra prin viata.Totodata precizeaza modalitatile de a progresa pe masura ce ne recapatam capacitatea de a ne simti minunat, nu ca un rasfat temporar , ci ca o stare de a fi de durata.
Dadi Janki este un yogin, o ființă care a căutat comuniunea cu Dumnezeu. Viața ei a fost consacrată clădirii unei experiențe intrinsece a divinului și de a o destăinui lumii. Această carte dezvăluie o înțelepciune desăvârșită a esenței spirituale a ființei umane și a felului în care acest adevăr poate fi aplicat și hrănit în fiecare zi. Dadi Janki este convinsă că, cu ajutorul lui Dumnezeu, putem ajunge la o înțelegere de sine și a celorlalți astfel încât poverile trecutului sa se șteargă, permițând reconstituirea întregului nostru potențial. Ca o poezie, această carte își propune să înalțe sufletul la o stare de fericire de durată. Accesibilă oricărui cititor, aceste gânduri pot fi folosite zilnic pentru a transforma inimile și mințile noastre, pentru a putea să ne mișcăm în viață la fel de liberi ca și îngerii; înălțați dar apropiați, plini de iubire dar detașați, pe aripile sufletului.
Locatia: Libraria Syntagma - etajul 2 in Galeriile Titan - str. Liviu Rebreanu nr. 6A - vis-a-vis de statia de metrou Titan

Va multumim, cu drag!

dsc_0278.JPGdsc_0273.JPGdsc_0253.JPGdsc_0123.JPG

Libraria Syntagma a organizat marti, 19 iulie 2016, incepand cu ora 19.00  lansarea cartilor “Bai asta e parerea mea” si “Margareta si Ramir”, autor Ramona Alina Jacota.
Despre aceste doua carti Ramona ne povesteste:
“Totusi e placut sa inveti. E placut sa experimentezi, ca abia atunci cred ca inveti, cand pui teoria in practica. Cunoasterea nu se aplica singura. Ce bine ar fi. Tot ceea ce detinem ca iinformatie = cunostinte, prin experimentare devine cunoastere.
Si la fel de placut este si pentru cei care pur si simplu nu vor sa deschida o carte. Nu vor gandurile altora .

Orice cale ai alege, aceea este calea perfecta pentru tine si nimeni, absolut nimeni nu iti poate spune ce cale sa alegi. – Extras din cartea “Bai, asta e parerea mea/Curajul de a fi tu insuti”

Margareta si Ramir

Aceasta poveste este o poveste a acestor timpuri.
Ea a aparut, prin Gratie si Voie Divina , in Ordine Divina….
Sunt Bucurie …
Este povestea celor care simt, cred si traiesc realitatea ca TRECUT=PREZENT=VIITOR.

A venit timpul sa ne regasim in toate Universurile paralele in care ne manifestam si sa traim constient in toate dimensiunile in care fiintam.

Este pentru cei ce sunt sau sunt pregatiti sa fie.

Pentru cei ce simt, cred si traiesc ca schimbarea constienta de ACUM si AICI vine cu schimbari in toate dimensiunile, Universurile paralele si liniile de timp, vindecand si armonizand fiinta in starea de fiintare.”

Va multumim ca  ati venit cu drag,  sa ne fiti alaturi.

15
Dec

E VINA MEA - M&T BY ANTONIU VIOREL BUTNARU

Posted By antoniu in D.0. PUBLICITATE-ANUNTURI DIVERSE

    

http://www.youtube.com/watch?v=BNKGUPHbSRA

LUMINITA DOBRESCU

, CASTIGATOAREA “CERBULUI DE AUR” 1969 s-a lansata la ” CLUBUL TINERETII”in 68 impreuna cu ANTONIU VIOREL BUTNARU compozitorul celor doua piese

[1. e vina mea , 2. ti-am scris ] prezentate in emisiunea tv -regizata de CORNEL POPA.[prezentatori MARIANA MIHUT si VALENTIN PLATAREANU - cu orchestra PAUL GHENTER - cu BEBE PRISADA la sax tenor,MIHAI DUMBRAVAla bass,ABRAMOVICI la chitara arm-solo, DORU DANCIU la tobe.

Varianta radio ” e vina mea” imprimata cu orchestra - ROLF ALBRECHT.

Varianta radio “ti-am scris” imprimata cu orchestra radio - SILE DINICU.

prima piesa   “E vina mea”  Muzica & Versuri: Viorel Butnaru [ Antoniu Viorel Butnaru] a doua piesa din videoul emisiunii “atentie se canta”- “Close to you” Muzica: Burt Bacharach Text: Hal David

La pian: Horia Moculescu

piesele “e vina mea” si “ti-am scris”

cantate de compozitor – vocal / instrumental in 2000.


16
Nov

ANA LUIZA TAMAS - CEA MAI BUNA VOCE-CUPA PRESEI

Posted By antoniu in D.0. PUBLICITATE-ANUNTURI DIVERSE

ANA LUIZA TAMAS - CEA MAI BUNA VOCE-CUPA PRESEI

http://www.b1.ro/cupei-presei-la-cantat-o-jurnalista-b1-tv-a-ca-tigat-premiul-cea-mai-buna-voce-video-42622.html

 

7
Apr

RETROROMANTICA - 11 PIESE SCRISE,ORCHESTRATE SI INTERPRETATE IN 2000 DE ANTONIU VIOREL BUTNARU, CA SA NU SE PIARDA!!!

Posted By antoniu in D.0. PUBLICITATE-ANUNTURI DIVERSE

 

antoniu.JPG

 


http://www.trilulilu.ro/sistrel/fisiere/muzica

http://www.youtube.com/watch?v=BNKGUPHbSRA

http://ro.netlog.com/ANTONIUVB/mymusic

 http://ro.netlog.com/go/manage/layout


lista se deschide cu WINAMP la fiecare piesa , sau direct

pe adresele de mai sus !

e-vina-mea.mp3      piesa lansata de  LUMINITA DOBRESCU  la ” CLUBUL TINERETII”68

seara-de-toamna.mp3     piesa lansata de LUMINITA DOBRESCU la “clubul tineretii ” in 68

ti-am-scris.mp3

te-am-mintit.mp3

la-inceput.mp3

te-ai-jucat.mp3

nu-stii.mp3

nu-pot-sa-cred.mp3

a-fi-sau-a-nu-fi.mp3

nu-mai-minti.mp3

micuta-stea.mp3

Brashov, Romania, Rumania

RUMANIAN SONG FESTIVAL.

Commentary in Romanian. MS Pigeons flying around in town square of Brashov. Aerial view of Brashov. GV Exterior of building in which song contest is being held. MS Luminitza Dobrescu receiving Golden Heart award. MS Hanya Pazeltova and Conny Vink receiving their awards. VS Montage of the three singers doing part of their songs, S.O.F.
http://www.britishpathe.com/record.php?id=73235

LUMINITA DOBRESCU , CASTIGATOAREA “CERBULUI DE AUR” 1969

s-a lansata la ” CLUBUL TINERETII”in 68 impreuna cu  ANTONIU VIOREL BUTNARU compozitorul   celor doua piese[1. e vina mea , 2. seara de toamna ] prezentate in emisiunea tv -regizata de CORNEL POPA.[prezentatori MARIANA MIHUT si VALENTIN PLATAREANU - cu orchestra PAUL GHENTER.

 accesati direct pe google adresa DE MAI JOS

 

http://www.youtube.com/watch?v=BNKGUPHbSRA

pentru a asculta  melodia  “E VINA MEA ” de ANTONIU VIOREL BUTNARU cantata  de LUMINITA DOBRESCU in 2012 la emisiunea   ATENTIE SE CANTA  …DE HORIA MOCULESCU !!!